YHTEISTYÖOHJELMA

Kiinnostaako Sinua ammattina terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat? Vai toimitko jo yrittäjänä esim. personal trainerinä, ravintoneuvojana tai hyvinvointivalmentajana? Haluatko saada tehokkaan asiakkaidesi hyvinvointia edistävän 100%:sti verkossa toimivan tuote -ja hyvinvointivalmennuskonseptin, jonka avulla saisit lisää sitoutuneempia asiakkaita, kasvattaisit yhteistyöverkostoasi ja luonnollisesti lisää liikevaihota yrityksellesi. Osana tiimiämme saat myös valmennusta online markkinoinnin ja liiketoiminnan rakentamiseen.

Jos vastasit KYLLÄ olet oikeassa paikassa!

Meillä on vuosien kokemus ravinnon ja ravintolisien voimasta hyvinvoinnin edistämisessä ja haluamme tarjota myös Sinulle saman mahdollisuuden ottaa tämä erinomainen paketti osaksi liiketoimintaasi! Olemme vuosien varrella auttaneet jo tuhansia asiakaita pudottamaan painoa, saamaan elinvoimaa ja energiaa elämään – lisäämään elämänlaatua! Samalla olemme auttaneet jo noin 200 hyvinvoinnista kiinnostunutta henkilöä aloittamaan oman liiketoimintansa ja saamaan lisätuloja itselle tai kokonaan uuden ammatin!

KIINNOSTUITKO?

Laita meille viestiä tai lähesty sähköpostilla info@ketofit4ever.com. Haastattelemme kaikki hakijat henkilökohtaisesti puhelimitse tai mahdollisuuksien mukaan kasvotusten. Vastaamme toki kysymyksiin myös viestillä, mutta arvostamme sinussa hakijana sitä, että olet valmis keskustelemaan kysymyksistäsi puhelimitse.

© 2019 ketoFIT4ever
Rekisteriseloste